Знаменитий російський музикант і композитор Ігор Ніколаєв став головним героєм нового випуску російського шоу "Сьогодні Ввечері", інформує replyua.net.

Серед гостей шоу були друзі знаменитості, а також його давня подруга, примадонна російського шоу-бізнесу Алла Борисівна Пугачова, яка і розповіла, як вони познайомилися з Ніколаєвим, а також як вона допомогла розкрутитися блискучій кар'єрі музиканта 40 років тому, в 1979 році.


"Я знайома з ним 40 років. Він сам не побоявся до мене підійти в Останкіно, ми тоді шукали клавішника. Послухали – він був прекрасний! Йому неможливо було відмовити", - пригадала Пугачова.

"Він тоді прийшов молодий, симпатичний, якийсь неймовірно світлий чоловік, світлий хлопчик. Хапав все на ходу, з такою легкістю! Я завжди говорила, що це Моцарт", – додала артистка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ніколаєв, у свою чергу, підкреслив, що обожнював Аллу Пугачову завжди. Відзначимо, що серед гостей були також чоловік Алли Борисівни, Максим Галкін, співаки Валерій Леонтьєв і Філіп Кіркоров, артистки Ірина Аллегрова і Юлія Проскурякова.

Нагадаємо, Аллу Пугачову завели "Пароплави" Леонтьєва: зірка запалила сцену.

Відомо, що через те, що більшість своїх найкращих пісень Ніколєав написав для Примадонни російської естради, зробило цей вечір фактично присвяченим їй.

Раніше "Знай.uа" інформував, що російський співак і композитор Ігор Ніколаєв на своїй сторінці в Instagram показав дуже незвичне фото зі зйомок шоу "Сьогодні ввечері". Там, на спільному знімку були зображені дві легенди російської естради – Алла Пугачова і Ірина Аллегрова. Слід зазначити, що чутки про конкуренцію артисток ходять ще з часів їхньої молодості, отож це перший знімок, на якому знаменитості позують разом.

Також Знай. ua писав, що Пугачова злякала фанатів хворобливим виглядом: стала схожа на Гурченко, вам би на море. Пугачова з'явилася на концерті Кіркорова.