Не так давно в мережі почали бурхливо обговорювати несподівану звістку про те, що популярний український співак Monatik стане батьком втретє. Однак поки що це лише припущення прихильників і таблоїдів.

Дмитро Монатік зі своєю дружиною

Ні для кого не секрет, що Дмитро Монатік не любить розповідати про своє особисте життя. При цьому відомо, що дружиною знаменитості є його директор Ірина Демічева. Пара також виховує двох синів, знімки з якими співак виклав у соціальну мережу всього кілька разів.

Варто відзначити, що чутки про вагітність Ірини з'явилися в кінці минулого року. Тоді в мережі були опубліковані знімки з новорічного корпоративу, на яких дружина Монатіка зображена нібито з кругленьким животиком.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У той же час підписники Демічевої припустили, що вона чекає на дитину: "Мені здається чи Ірина вагітна?", "Скоро буде троє!", "Щастя вам!".

Раніше ми писали про те, що новий гумористичний номер з глибоким змістом від студії "Квартал 95", в якому взяв участь популярний український співак Дмитро Монатік і Володимир Зеленський викликав у мережі справжню бурю емоцій.

Відеозапис з новим номером опублікували на офіційній сторінці студії "Квартал 95" в соцмережі Facebook. Відео підписали так: "Як Monatik проходив кастинг на Танці з Зірками". Також номер можна подивитися на Youtube-каналі студії.

кадр з відео

Нагадаємо, що український виконавець Monatik показав фанатам фото своєї дружини. Шанувальники дізналися, що їхній кумир сумує за літом. Знімок зроблений у Дубаї, де артист відпочиває з сім'єю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Демічева опублікувала у своєму мікроблозі фото, де Дмитро Монатік ніжно обіймає кохану зі спини і щасливо посміхається. Особливо фанатам сподобалася перша фотографія з серії знімків.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Монатік поділився з шанувальниками зворушливими фотографіями своїх синів.

Дивіться новий кліп Monatik на пісню "Зашиває душу":