Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася додому з райських Мальдів, але продовжує виставляти дивні і провокаційні фото. Так, артистка зробила кілька знімків у своїх заміських позолоченых хоромах і вирішила розвіяти всі міфи про те, з ким дійсно літала на острови.

"Сиджу я в своєму особняку затишному і думаю... Дорогі мої, не встигла повернутися, а у вас вже нові теми для обговорень. 🤣 То Коханий зустрічає мене в аеропорту, то ми разом відпочиваємо. Мої дорогі, а ви можете припустити, що у мого коханого багато важливих справ у Москві.? Я дуже щаслива, що він у своєму напруженому графіку знайшов час, щоб на кілька днів прилетіти до мене на Мальдіви!🌴❤️ І я, чесно кажучи, рада, що ми відлітали і прилітали окремо, тому що не дали приводу зробити знімки інкогніто в аеропортах, за якими ви б в черговий раз гадати, хто мій чоловік. 🙈 Тому поки що можете гадати, як вмієте: на кавовій гущі, по зорях, по шкарпетках, по годинах і по ременях.😂"., - висловилася Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Зазвичай гадають по вашому шпагату!", "По гумових ляпанцях ворожимо в основному😂", А може і немає жодного чоловіка?", "Звучить як виправдання за брехня. Брехня породжує нову брехню, низка брехні і виправдання)".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.