Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали батьками. Артистка довго замовчувала про подробиці вагітності та пологах, однак вирішила нарешті відповісти на найцікавіші запитання протягом 7 днів. Так, Регіна написала пост про п'ятий місяць, розповівши, як їй вдалося тривалий час приховувати вагітний животик.

"На 5-му місяці ми знімали обкладинку журналу Glamour @glamour_russia . У мене вже виразно було видно животик 🤰🏼, але дівчата-стилісти журналу дуже вміло не виставляли це на показ. До речі, якщо ви хочете змістити акцент з кругленького животика, зробити це можна за допомогою піджака oversize, сукні із завищеною талією, худі і одягом з принтами. За день до зйомки ми зі стилістами перемірили сотні речей, так як у звичні розміри я вже давно не влазила 🙈😆Так як обкладинка була осіння, речі були теплі, а мені весь час було жарко і хотілося все зняти. Моя піарниця @katerynaprymina постійно говорила: «Я тебе прошу, не ходи голою!», а я й не помічала, що в одній білизні пішла за печивом. Як мені здавалося, знімальна група журналу разом з @ilyana.erdneeva мене трішечки жаліла, але у мене був такий прилив енергії і так багато сил, що я готова була знімати ще 5 образів, ще одну обкладинку, а краще дві! Але ми впоралися швидко, всього за 6 годин і я сподіваюсь, що ви задоволені результатом, який вийшов, як і я!", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери почали дякувати Регіні, а також відзначати, що на фото дівчина просто світиться від щастя.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.