Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але цього разу Аліна Гросу вирішила похвалитися шанувальникам, що знялася в українському телесеріалі. На своїй сторінці в мережі скандальна артистка виклала фотографії зі зйомок, на яких зображений процес створення телепродукту. На знімках Гросу з'явилася в компанії чоловіків-акторів в різних образах і локаціях.

У підписі до фотографії Аліна Гросу розповіла про прем'єру серіалу з її участю і запитала шанувальників, чи дивляться вони його. "Дивитеся «Таємне кохання»? Скоро мій вихід". Зазначимо, що раніше співачка повідомила, що прем'єра нового серіалу з її роллю «Таємне кохання» відбудеться 14 січня, на телеканалі Україна, в 21:15. Також Гросу повідомила, що трохи пізніше і в Росії його покажуть.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

Фолловери зірки не змусили себе чекати і почали активно обговорювати її нову публікацію. Деякі шанувальники вже знають про телесеріал і з нетерпінням чекають нових серій. А ті, хто не знав, вітають Аліну з участю в цьому проекті.

"Цікавий серіал, чекаємо продовження", "У якій серії твій вихід?", "Теж почала дивитися фільм, тільки через тебе. А так би й не дивилася", "Алін, я дуже чекаю, коли ти з'явишся в який-небудь серії. Серіал класний", "Може Аліна в телесеріалі, наприклад, родичка загиблої дівчини і тепер буде за неї мститися?", "Вчора почала дивитися", "Дуже цікавий серіал, дивлюся із задоволенням", "Дуже крутий серіал! Дивимося на одному диханні", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, скандальна бджілка-запроданка "залетіла" в Україну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що у "вулик" бджілки Гросу залетів одружений чоловік.