Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали батьками. Артистка довго замовчувала про подробиці вагітності та пологи, однак вирішила нарешті відповісти на найцікавіші запитання протягом 7 днів. Так, Регіна розповіла, як відчувала себе на шостому місяці вагітності і які вітаміни приймала.

"6-ий місяць - Знімаємо кампэйн Calzedonia @calzedonia .Мені здається, я ніколи не була такою гарною! Змінилися риси обличчя, ніс став акуратним, волосся густіше, нігті міцніше. Вітаміни , які я пила під час вагітності: фолієва кислота, omega - 3 , правда, ще мені довелося пити гормон еутірокс, так як щитовидка не справлялася. Кожен місяць я здавала аналіз на резус-конфлікт, так як у мене він негативний , а у бейбіка виявився позитивний. А з якими труднощами ви зіткнулися? ", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Така миленька, худенька 😍😍😍не сказати, що вагітна і тим більше на 6м місяці", "Краса!!!!👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼", "Яке класне фото🦋. Ви тут така мила💙", "Шикарна і сексуальна 🔥".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще