Американська поп-ікона Мадонна може виступити на Євробаченні-2019. Про це передає Clutch.

З 14 по 18 травня в столиці Тель-Авіву (Ізраїль) пройде міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2019. Організатори вже показали слоган і логотип конкурсу. Також глядачі вже побачили, як буде виглядати сцена. До проектування майданчику доклав руку Флоріан Вейдер, який раніше створював сцену в Києві.

Проте, організатори найбільше зусиль докладають до того, щоб створити вражаюче шоу. Ізраїль вирішив не розмінюватися на дрібниці, і запросити вести Євробачення 2019 супермодель Бар Рафаелі, відому як колишню дівчину голлівудського красеня Леонардо Ді Капріо.

Також організатори ведуть переговори з легендарною співачкою Мадонною. Як пишуть місцеві ЗМІ, поп-ікона готова виступити, але поки що не назвала точну суму, на яку повинні "розщедритися" в Ізраїлі.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Мадонна потрапила в об'єктиви папараці в аеропорту імені Джон Кеннеді в Нью-Йорку після повернення з подорожі. А от для інших вона була практично невпізнанною, пише Daily Mail.

Співачка була у вушанці з пишним хутром, чорному пуховику, у спортивних штанях і кросівках. Але її обличчя було неможливо впізнати: вона швидше скидалося на воскову маску. Мадонна посміхалася з великими труднощами і погано розмовляла. Все це вказує на те, що поп-діві, швидше за все, зробили нову пластичну операцію.

Як раніше писали таблоїди, Мадонна вирішила зробити підтяжку обличчя і розгладити зморшки. Проте, як свідчать фото, співачка стала жертвою невдалої пластики і обличчя її перетворилося на маску.

Деякі шанувальники відзначили, що операція просто спотворила обличчя поп-діви. Сама Мадонна ніяк не прокоментувала в мережі свій новий вигляд.

Нагадаємо, що нещодавно фанати запідозрили, що Мадонна зробила операцію зі збільшення сідниць.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Мадонна опублікувала своє "голе фото" з молодості – 19-річна співачка з'явилася на ньому в костюмі Єви.

Також Знай.ua писав, що Мадонна показала голі груди на модній тусовці Нью-Йорка.