Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про своє життя.

Про це пише портал "Politeka".

Євген Кошовий з самого початку своєї кар'єри став невід'ємною частиною студії "Квартал 95". За час роботи коміком він здобув шалену популярність і став також частиною українського шоу-бізнесу. Його давно називають "лисим з Кварталу", проекту з його участю завжди успішні.

Однак чим більшою є популярність Євгена Кошового, тим більше фанатам цікаво дізнатися про його життя поза камерами. Шоумен завжди намагається розповідати про особисте не надто відверто, але без зайвого пафосу.

Нещодавно Кошовий заявив, що без роботи у "Кварталі" став би алкоголіком. Саме Зеленський врятував його від такої долі. Євген також розповів, в якому найдивнішому місці довелося святкувати власний день народження. За словами коміка, одного разу він зустрів це свято в купе поїзда. При цьому Євген стверджує, що намагається в це свято вибиратися на природу разом з рідними і близькими. Найдорожчий подарунок, який він отримував став мобільний телефон.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також актор розповів про те, що для нього табу в роботі.

"Я ніколи не вийду на сцену в наркотичному сп'янінні, в стрінгах і в м'ясі. До смерті боюся стрибків з парашутом, хоча завжди хотів спробувати це зробити. Але після того, як Настя Каменських невдало стрибнула, бажання якось пропало", - зізнався Кошовий.

Артист відверто розповів і про те, що його пов'язує з Володимиром Зеленським. За його словами, крім роботи вони прагнуть, не дивлячись ні на що, розвиватися та йти вперед. Шоумен розповів і про свою сім'ю. За словами артиста, він радий тому, що є батьком двох дочок і мріє, щоб вони виросли достойними людьми.

"Вдома я найчастіше займаюся тим, що дивлюся серіали з сім'єю і граю з дітьми. У свою майбутню дружину Ксюшу я закохався з першого погляду. Перше, що я подумав, побачивши її: "Невже це правда! А чого це вона не звертає на мене увагу?!"- Кошовий продовжив чесно відповідати на запитання шанувальників.

Кошовий мріє побувати в Новій Зеландії і зізнається, що у нього хороший характер. Однак комік додав, що іноді його теж важко витримати близьким.

Нагадаємо, народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко нещодавно з'явився в костюмі клоуна у прямому ефірі одного з телеканалів.

Як повідомляв "Знай.ua", Кошовий з "Кварталу 95" звернувся до влади та олігархів: та пішли ви, бабло відбило голову.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський отримав ультиматум від українців.