Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала нові фото, на яких вона позує під час вагітності.

У публікації, яка з'явилася в акаунті Регіни Тодоренко, вона позує в різних образах і ситуаціях. На цих знімках телезірка вже на сьомому місяці вагітності. У підписі до фотографії Регіна розповідає про те, як проходила її вагітність. Днями телеведуча почала свій так званий "вагітний марафон". Викладаючи все нові фото Тодоренко розповідає шанувальникам, як проходила її вагітність і як вона справлялася з цим.

"На 7-му місяці я була в пошуках різних курсів по підготовці до пологів, мені було важливо навчитися народжувати. Так, так, саме навчитися народжувати. Так як я прихильник природних пологів, я хотіла домогтися того, щоб цей процес пройшов приємно і безболісно. Кожен раз, коли у мене запитували: «Коли народжувати?» і я відповідала, що скоро, на мене дивилися співчуваюче і говорили: «Бідненька, ну давай, тримайся!». Я дивувалася, чому я повинна була триматися, адже пологи – це такий же природний процес в організмі жінки, як і всі інші. Звичайно, щоб все пройшло добре і гладко, потрібно докласти певних зусиль, адже це народження найпрекраснішого, що може бути на світі!".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"І я звернулася до Анастасії @gipnorody.ru, яка пізніше стала моїм коучем за гіпнопологах в @center_akusherstva. Гіпнопологи – це курс для тих, хто боїться народжувати, впадає в паніку і думає, що народжувати – це пекельно боляче. Я не сперечаюся, можливо, у багатьох досвід був саме таким, але тим, хто хоче народити приємно, легко і при цьому отримувати задоволення від процесу, я б рекомендувала на 7-му місяці пройти цей курс. В процесі навчання ви зрозумієте, як управляти своїм організмом під час пологів, як важливо дихання, які вправи варто робити. На заняттях ми багато медитували, кілька разів на день я практикувала дихальні вправи, які потім мені дуже допомогли".

"Мій коуч розповіла мені, як можна безболісно народити, показала різні відео, пояснила, як в нашому організмі влаштовані всі механізми. Виявляється, організм жінки налаштований настільки правильно і мудро, що в процесі пологів ми виділяємо гормон радості, який діє як знеболююче. Саме тому під час вагітності так важливо радіти, дивитися щасливі фільми і визначити для себе, що тебе заспокоює. Якщо це твоя улюблена книга – бери її з собою в пологовий будинок, заспокоює класична музика – вмикай собі. Можливо, тебе заспокоює мама або твій чоловік – бери цих людей з собою. Зроби все, щоб тобі було комфортно. Я для себе прийняла рішення, що у мене все повинно пройти дуже комфортно і виявилося, що мій комфорт – це знання, які я отримала в процесі навчання на курсах гіпнопологів", - написала Регіна.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко розповіла про тяготи вагітності.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.