Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує в яскравому образі, але задній фон викликає багато питань у фанатів.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона постала на огляд публіки в сріблясто-блискучому костюмі, який складається з довгої спідниці з розрізом на нозі і короткого топа на бретелях. Кім Кардашьян стоїть, мабуть, у своїй кімнаті поруч з розкритим ліжком і зім'ятою білизною. При цьому на обличчі моделі не видно щільного шару макіяжу, до якого вже звикли її шанувальники. А на її голові якась дивна неохайна зачіска.

У підписі до фотографії Кім Кардашьян написала: "VERSACE FITTINGS". Мабуть, на цьому фото прихильники бачать примірку моделі вбрання від модного дому Версаче. Шанувальники не залишилися байдужі до публікації зірки і почали активно її обговорювати. Багатьом сподобалася фотографія, і вони засипають Кардашьян компліментами, але є й ті, хто не в захваті від таких фото.

"Я так тебе люблю, Кім", "Королева", "Мені потрібне це плаття для мого випускного", "Я люблю тебе без макіяжу", "Дозволь мені запозичити цей наряд для мого дня народження", "Я люблю твій стиль, Кім", "Бездоганна", "Виглядає добре", "Як гарно, що ти виглядаєш приголомшливо, як завжди", "Подивися на неї без макіяжу – вона просто нереальна", "Я хочу це плаття для вечірки", "Блиск королеви", "Красиве срібне плаття", "Така красива!", "Версаче добре підходить для вас", "Ця королева ніколи не перестає працювати!" "Мені подобається твоя сукня", - пишуть захоплені шанувальники Кардашьян.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, після експериментів з попою Кардашьян нарешті взялася за обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі порівняли фото Кайлі Дженнер до та після пластики.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.