Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію з відпочинку у Дубаї, куди полетіла разом з чоловіком Володимиром Дантесом.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Наді Дорофєєвої, вона позує в спортзалі готелю, в якому відпочиває. Артистка стоїть у білому спортивному костюмі, який складається зі штанів і футболки, яку вона задерла, демонструючи плоский животик. На її ногах білі кросівки, волосся зібране в недбалий пучок, а на обличчі немає макіяжу.

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва жартівливо написала: "Зробила вигляд, що займалася у відпустці". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію артистки. Фанати захоплюються стрункою фігурою Наді і її відмінним почуттям гумору.

"Спортсменка наша худа", "Класна", "Надюша, цей животик вже повинен бути точно не плоским, а наповнений любов'ю", "Ідеальна", "Класна фотка", "Прийшла, сфоткалась, пішла", "Прекрасна форма пресу", "Дуже класний костюмчик! Надя, тобі шалено личить цей колір, бадьорить і освіжає!", "Красуня", "Спортсменка, комсомолка і просто красуня", "А хіба ні? Можна мені таку фігуру?", "Це взагалі законно мати таку фігуру?", "Ви як завжди без спорту не можете", "Дуже красива", "Нарешті ти одужала", "Як завжди красуня", "Чарівна краса, дуже чекаємо влог", "У будь-якому випадку ти прекрасна", "Надюша, шикарна фігура! Може, ти в таємниці від нас ходила в спортзал?", "Зробили вигляд, що повірили", "Спортивна дівчина", - пишуть захоплені фанати під фото.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.