Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію, на якій позує з новою незвичайною зачіскою.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі зірки, они постала на огляд публіки в чорній водолазці і з новою зачіскою. Як видно, Надя вирішила накрутити волосся і отримала дрібні грайливі кучері, які надають її волоссю неймовірний об'єм. На обличчі Дорофєєвої стриманий макіяж, а от з губами, як підмітили фанати, щось не те. Їх Надя густо нафарбувала персиковою помадою. Також багато шанувальників помітили дивний хрестик між брів на обличчі співачки. Він повис на кучерявому локоні, тільки не зрозуміло навіщо.

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва написала лише одне слово: "Кучерява". Фолловери не залишилися байдужі до нової зачіски Наді і почали активно обговорювати її селфі. Треба сказати, що кучерики артистки розділили її шанувальників на два табори – одним така зачіска подобається, а інші впевнені, що Наді кучерики не личать.

"Як красиво", "Кучеряшки не твоє", "Красуня", "Боже, як тобі личить", "Молодець! Іноді так хочеться змінити стрижку, зачіску. Це сміливо і дуже гарно, що характерно, шикарна з будь стрижкою і зачіскою", "Жах", "Надя, ти дуже гарна", "Мені здається, що це #2 Каменських", "Боже, чому ти така красива? Люблю!", "Ви прекрасні в усіх образах", "Не дуже то і красиво", "Це гріх так носити хрестик!", "Виглядає стрьомно, ну таке", "Красуня, але що це за хрестик на волоссі?", - пишуть в коментарях до фото співачки.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва змусила хлопця зробити їй приємно, і це не Дантес.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва вийшла на сцену в сексапільному костюмі, навіть Позитив сторопів.