Учасник Національного відбору на Євробачення-2019 Іван Наві представив свою пісню для конкурсу. Називається "Все для кохання". Слова написала українська співачка Яна Ковальова

"Це перша пісня, до якої я написав музику, - каже співак. - Вона для мене особлива! Завжди будьте відкриті для любові".

Львів'янин виконує танцювальну поп-музику, почав музичну кар'єру в 2016-м. Випустив 9 синглів, хоча повноцінного альбому ще немає. Шанувальникам Наві новинка нагадала творчість відомого співака Джастіна Тімберлейка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Свої пісні вже представили деякі інші учасники Національного відбору. Група Kazka виступить з англомовною версією пісні "Плакала", дует Yuko - україномовною піснею "Галя гуляла", а театрально-музична група "ЦеШо" презентував пісню "Ненависть".

Раніше повідомлялося, що суперпопулярна композиція "Плакала" української групи KAZKA побила новий рекорд в мережі, переступивши позначку в 200 мільйонів переглядів на Youtube.

Пісня і кліп "Плакала" не тільки зібрали найбільшу кількість переглядів на Youtube в Україні, але і стали одними з найбільш популярних у всьому світі.

Враховуючи величезну кількість переглядів, можна сказати, що українську пісню почув кожен 37-й житель планети Земля.

Про це написали музиканти на сторінці групи в Instagram.

"Плакала" сумарно зібрала на YouTube 200 (!) мільйонів переглядів! Уявіть, кожна 37-а людина в світі мала можливість почути нашу пісню", - зазначили в соціальній мережі учасники колективу.

Відеокліп "Плакала" зібрала найбільшу кількість переглядів у 2018 році в Україні.

Група KAZKA презентувала кліп на пісню "Плакала" в кінці вересня. Менш ніж за чотири місяці кліп зібрав понад 121 мільйон переглядів. Що стосується пісні, то на Youtube її прослухали понад 82 мільйонів разів.

Нагадаємо, такий солістку KAZKA фанати ще не бачили.

Як повідомляв портал Знай.uа група "KAZKA" набирає популярності навіть у Росії – пісня "Плакала" перемогла в номінації "Хіт року, прорив року".

Знай.uа писав поет Сергій Локшин, автор тексту пісні "Плакала" показав прихований символізм твору.