Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує у вишуканій довгій сукні цікавого фасону. Наряд біло-прозорий зі смугастою вишивкою, до того ж багатошаровий і з глибоким декольте. Ольга Куриленко сфотографована сидячи на чорному дивані, закинувши ногу на ногу, вона не дивиться в камеру. Волосся Куриленко зібране в оригінальну зачіску, які були популярні в минулому. На її обличчі видно яскравий макіяж. Відомо, що це один зі знімків фотосесії актриси для глянцевого журналу Rogue Magazine.

У підписі до фотографії актриса написала: "Всім гарного дня!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фолловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

"Виглядає абсолютно чудово, як завжди", "Дуже красива", "Красиво і добре", "І тобі щасливого дня", "Сексуальний образ", "Моя улюблена актриса", "Прекрасна жінка", "Я хочу, щоб ваше життя було благословенним", "Кохаю тебе, люба", "Я люблю це плаття. Але мені не подобається коротке волосся", "Ти така гарна, ти виглядаєш як Міс Всесвіт, така дуже-дуже чудова", "Так красиво і чудово", "Дуже сексуально моя любов, я кохаю тебе", "Ти мені дуже подобаєшся", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Ольги Куриленко.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.