Відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільйонерок світу. Дівчина прославилася участю у телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

В цей раз Дженнер вирішила поділитися з фанатами фотографією з відпочинку. На знімку, який з'явився на сторінці моделі, вона постала на огляд публіки, засмагаючи на палубі яхти. На ній злитий рябий купальник світло-коричневих відтінків і великий капелюх з широкими полями. Кайлі прилягла на яхті, однією рукою тримаючись за підлогу, а другу задерши до капелюха. Її волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу.

У підписі до фотографії модель написала: "Якщо ви щасливі і знаєте, плескайте в долоні". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом сподобалася фотографія, модель засипають компліментами і побажаннями. Так як вона не залишила геолокації до свого фото, багато запитують Кайлі, де вона відпочиває і з ким.

"Прекрасна фотографія", "О, мій бог! Я люблю цей купальний костюм", "Така красунька!", "Крута мама", "Що ти зробила зі своїм тілом?", "Я закоханий у цей купальний костюм", "Однозначно виглядаєш чудово без всього макіяжу", "Не можу плескати в долоні, але я можу плескати тебе точно", "Так неймовірно чудово", "Гарна картинка з вас", "Люблю цей купальник!", "Гарніше без макіяжу", "Я плескаю в долоні за тебе, люба", "Цей купальник такий милий", "Така красива", "Ти виглядаєш так молодо", "Ти так добре виглядаєш", "Так мило без макіяжу", "Ви дуже особлива", "Ти виглядаєш чудово", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер средит них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.