Женя Кот, відомий хореограф, танцюрист і учасник проекту «Танці з зірками», поставив штамп в своєму паспорті, танцюрист не вважає це найголовнішим у відносинах, але, все-таки, важливим.

Надія Дорофєєва: всі секрети жагучої красуні-артистки

Женя Кіт і його кохана Наталя Татаринцева одружилися 18 січня. Закохані розписалася, обмінялися красивими обручками і відзначили цю подію романтичною вечерею.

Молодята не стали влаштовувати пишне святкування, однак обіцяють повернутися до цього питання в більш теплу пору року. А поки порадіємо єдиною весільної фотографії, яку Женя Кіт виставив у своєму инстаграме. На фото пара показала кільця на тлі ніжного букета квітів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Мішель Андраде - співоча пташка болівійсько-українського походження

Обраниця Кота — семиразова чемпіонка України з художньої гімнастики, відома спортсменка, чотириразова чемпіонка світу з танців на пілоні. Молоді люди познайомилися в 2015 році на проекті «Україна має талант». Наташа брала участь в шоу і стала фіналісткою, а Женя був її режисером-постановником. Як пара вони разом три з половиною роки.

Ми не на 100% ідеальні, але для кожного є знайдеться одна людина в світі, і абсолютний match! Мій ідеал біля мене. Вона найкрасивіша… і найкращий у своїй справі. Турботлива і ніжна, гарна господиня... Вона зухвала рівно настільки, наскільки мені це потрібно. У ній є все. Вона гармонія

— каже Женя про свою дружину.

Вітаємо пару з одруженням і бажаємо їм щасливого сімейного життя!

Нагадаємо, кандидат у президенти перетворює кампанію на шоу: оголошено кастинг на кращу дружину.

Як повідомляв "Знай.иа", Міка Ньютон вийшла заміж: карколомні фото пишного весілля.

Також "Знай.иа" писав, про таке "Спробувала раз вийшла заміж. Ще раз - знялася в домашньому секс-відео": Кардашьян зізналася в найстрашнішому.