Пристрасті на шоу "Танці з зірками" накаляються все більше із кожним ефіром, до яскравих хореографічних номерів додаються ще й постійні інтриги та скандали.

Танці з зірками
Танці з зірками

Під час останнього ефіру в неділю, 11 листопада, одна з найсильніших пар проекту Женя Кот і Мішель Андраде несподівано покинули шоу. Хоча судді Катерина Кухар, Діма Монатік і Влад Яма оцінили їх яскравий номер у найвищі 30 балів.

Але за результатами глядацького голосування Женя і Мішель виявилися в зоні ризику разом з Павлом Вишняковим і його партнеркою Юлією Сахневич. Після традиційного "танцю за життя" лише Монатік віддав свій голос за Кота і Андраде.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Зіркова пара зворушливо попрощалася з учасниками проекту та глядачами, висловивши всім подяку. Однак через кілька днів Женя Кот все-таки вирішив висловитися з приводу результатів шоу.

Танцюрист стверджує, що повністю згоден з Монатіком, і це не тільки через те, що він віддав свій голос за пару. Кот вважає себе професіоналом і стверджує, що може з точки зору професії оцінити рівень інших танцюристів. Екс-учасник вважає, що їх танцювальний номер у дванадцятому ефірі був хореографічно складнішим:

"Якщо порівнювати двох зірок, які потрапили в номінацію, особливо останні номери, а особливо їх техніку, то свій голос я віддам Мішель Андраде. Ми виконали неймовірну роботу, Мішель пахала! У неї був мільярд хореографії, дуже багато точних музичних і технічних рухів. Тим більше, вона дівчина, до якої прикутий погляд, а значить, і увага"- наголошує танцюрист.

"Вона повинна була працювати в два рази більше, ніж чоловік, якого, якщо що, прикриє чудова партнерка. Паші пощастило з підтримкою з різних сторін … Але буду чесний – він був слабшим за Мішель у цьому ефірі. Насправді навіть неозброєним оком видно різницю в рівнях номерів всіх учасників. Але думка глядача завжди суб’єктивна, а журі – такий же глядач. Хоча я поважаю їх думку", – підсумував Кот.

Танці з зірками
Танці з зірками

Нагадаємо, компанію Юрію Горбунову на зоряному балконі складуть ще чотири зірки. Це відбулося в неділю, 11 листопада на чвертьфіналі оновленого проекту "Танці з зірками".

Як повідомляв раніше Знай.uа, Леся Нікітюк часто потрапляє під критику суддів на шоу "Танці з зірками" і дуже переживає з цього приводу.

Також Знай.uа писав про те, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зараз бере участь у шоу "Танці з зірками", поділилася з підписниками в Instagram новим фото і розповіла новини зі свого зіркового життя.