Український гурт "Скрябін" випустив нову пісню "Сонце замість шапки" з голосом лідера Андрія Кузьменка, який розбився в аварії в 2015 році. Презентація пісні відбудеться на Люкс ФМ у п'ятницю, 18 січня.

В колективу збереглися невидані аудіо і тексти пісень Кузьми Скрябіна. Це робочі начерки на комп'ютері музиканта або навіть демо-записи, з яких потім виходили пісні.

Одна з таких записів виявилася цілком хорошої якості. Учасники групи перетворили її в повноцінну композицію, а ще один куплет заспівала бек-вокалістка групи Ольга Лізгунова.

Раніше повідомлялося, що після трагічної загибелі Андрія Кузьменка, лідера групи "Скрябін" фанати досі не можуть повірити, що легендарного музиканта немає. Однак, основне нагадування про нього – красуня-дочка Марія-Барбара Кузьменко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як відомо, з мамою Марії-Барбари Кузьма прожив понад 20 років. Свою єдину дочку він любив називати Басей.

Також ми писали, що на прес-конференції 9-го Одеського міжнародного кінофестивалю компанія Star Media оголосила, що почала роботу над екранізацією роману Кузьми Скрябіна "Я, "Побєда" і Берлін".

Вперше про екранізацію роману заговорили ще в минулому році. Тоді стало відомо, що ідею підтримала і дружина покійного музиканта Світлана Кузьменко. Як розповів Влад Ряшин, генеральний продюсер компанії Star Media, зйомки будуть проходити спільно з Благодійним фондом імені Кузьми Скрябіна. Незабаром буде запущена краудфандинговая кампанія для збору коштів на фільм. Прибуток від прокату фільму піде на підтримку фонду.

Режисером фільму виступить Олександр Кирієнко, відомий по фільму "Ілюзія страху", який Україна висувала на Оскар.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що легендарного музиканта Кузьму Скрябіна увічнили в гігантських масштабах.

Нагадаємо, Могилевська не на жарт налякала фанатів.

Як повідомляв Знай.uа, партнер Могилевської таємно розписався.