Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася з райських Мальдів і одразу ж дала перший концерт в Москві. Так, артистка заспівала одну з пісень у розкішній довгій сукні разом з виконавцем Артемом Івановим, але шанувальники переплутали його з Олегом Винником.

"❤️чекаємо на вечір", - заінтригувала Лобода. Фолловери взялися коментувати: "А я подумала, що це Винник 😂", "Ох... Свєтка які у вас довгі красиві ніжки стрункі!!!", "Сукня вогонь😍😍😍😍😍😘😘😘😘", "шикарні ніжки", "Шикарна жінка 😍".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.