Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість похвалилася ідеальною попою у відвертому білому бікіні власного бренду. Так, артистка, позуючи напроти дзеркала, показала фігуру з усіх сторін, однак деякі прийняли її за молодшу сестричку Кардашьян.

"@inamorataswim", - лаконічно прорекламувала Ратаковскі. За 22 години кадр встиг зібрати більше 1,3 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті, зазначивши, що Емілі зовсім не потрібно носити одяг, адже її тіло в купальнику просто ідеальне. Були і ті, хто не відразу впізнав модель і порівняв її з ангелом Victoria’s Secret Кендалл Дженнер.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.