54-річна італійська актриса Моніка Беллуччі ефектно з'явилася на вечірці, присвяченій премії Сезар 2019.

Про це повідомляє передає Joinfo.ua.

44-а церемонія вручення кінопремії пройде вже 22 лютого. Щорічно подія організовується Академією мистецтв і технологій кінематографа.

У Малому палаці в Парижі артистка з'явилася в облягаючих чорних брюках і блузці, які підкреслили ефектні форми італійки. Образ завершила блискучим жакетом, туфлями на прихованій танкетці від Christian Louboutin і сумочкою від Шанель, також одягла симпатичне колечко від Сartier.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тривалий час Моніка носить одну й ту ж зачіску із чубчиком.

В останні кілька місяців артистка помітно схудла, і це, на жаль, негативно позначилося на обличчі. Шкіра стала злегка в'ялою, що стало кидатися в очі.

Проте 54-річна знаменитість все ще виглядає чудово.

Нещодавно актриса потрапила в об'єктиви папараці з чоловіком, який на 18 років молодший за неї.

Швидше за все, артистка пішла за прикладом свого колишнього чоловіка Венсана Касселя. Він у минулому році одружився на дівчині, яка годиться йому в дочки - 21-річна модель вже чекає дитину.

Напомним раніше повідомлялося, що 54-річна культова актриса і секс-символ Моніка Беллуччі після хворобливого розлучення з Венсаном Касселем, довгий час не афішувала своє особисте життя. Однак ЗМІ вдалося дізнатися нового обранця знаменитості. Так, ним став 36-річний художник Ніколя Лефевр.

Як повідомляв портал "Знай.uа", легендарна актриса 54-річна Моніка Беллуччі в Instagram опублікувала новий пікантний знімок. На фотографії італійка лежить у ліжку, у високих чорних шкіряних чоботях з відкритим носком і шнурівкою.
"Знай.uа" писав, що на фото Куриленко варто в компанії інших зірок, які прийшли на прем'єру, серед яких колишній чоловік Моніки Беллуччі французький актор Венсан Кассель. Ольгу засипають компліментами в коментарях.