Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала серію зображень в гіф-форматі зі своїм зображенням.

Так, на сторінці з'явилося аж сім гіф-зображень Тіни Кароль, на яких вона робить різні рухи. Так, серед гіфок є такі, де артистка посилає повітряні поцілунки і приманює до себе. На цих картинках вона постала в спокусливому білому платті з флористичним принтом, яке підкреслює витончене декольте зірки. Волосся Тіни Кароль укладене в красиву зачіску, а на її губах улюблена червона помада.

Для тих, хто не в курсі, гіфки – це широко використовуваний в соцмережах формат графічних зображень. Як правило, вони являють собою анімовані рухомі картинки, намальовані або створені з відео. З розвитком технологій гіфки стали розважальним елементом нарівні з листівками, колажами, демотиваторами.

Свої персональні гіфки Тіна Кароль пропонує шанувальникам використовувати у власних сторіс. "Нові GIF вже доступні в @instagram Stories! Додавай гіфки в свої історії! Є улюблена GIF? Відзначай номер в коментарях", - написала співачка у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фолловери не залишилися байдужі і засипають компліментами нову публікацію Тіни Кароль, а також зазначають, яка з гіфок їм сподобалася найбільше. "Як знайти ці гіфки?", "Всі стікери прекрасні, 4 і 7 улюблені", "Нарешті нові гіфки. Ми сумували", "Всі, але найсмішніша друга", "Всі GIF шикарні", "Друга найулюбленіша", "Всі дуже класні! Я рада що такими GIF можна викладати в Stories свої емоції!", - пишуть захоплені шанувальники.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.