Буквально нещодавно відбувся триденний концерт відомої української співачки Світлани Лободи у московському холі Крокус. Так, послухати артистку прийшов весь російський шоу-бізнес і не тільки – за словами шанувальників, у глядацькому залі буквально було не проштовхнутися.

І ось, коли бурхливі емоції після концерту Лободи вляглися, російський співак Григорій Лепс привітав колегу з чудовим шоу. Виконавець залишив привітання у своєму профілі в Instagram, прикріпивши до публікації дивне фото.

Варто відзначити, що на знімку зображені сам Лепс і російська примадонна Алла Пугачова в обіймах. Фанати були шоковані побаченим і відразу почали бурхливо обговорювати фото в коментарях.

Підписники помітили, що Пугачова обіймає Лепса ніжніше, ніж чоловіка. Через це з'явилися припущення, що музикант з легкістю відіб'є примадонну у Максима Галкіна. Більш того, деякі коментатори загорілися думкою про те, що Лепс дійсно збирається завоювати серце Пугачової, а загальне фото це тільки початок.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Крім того, співак є майже ровесником Алли Борисівни. Адже вони з одного покоління і вже, як мінімум, можуть бути відмінними друзями, впевнені фанати.

Раніше ми писали про те, що скандальний музичний критик Сергій Сосєдов прокоментував підготовку до грандіозного концерту, який відбудеться на честь 70-річного ювілею примадонни російської естради Алли Пугачової.

Музичний критик вважає, що примадонна не має право називатися співачкою, тому що перестала повноцінно виступати на сцені вже багато років тому.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, показала робочі травми після виступу в Москві: ноги в синцях і руки в порізах і саднах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Алла Пугачова нібито забула про давню ворожнечу і привітала Ірину Алегрову з 67-річчям у мережі. Однак вона зробила це у досить дивний спосіб.

Також портал Знай.uа писав, що російський шоумен Максим Галкін розмістив у мережі нове сімейне фото, де він позує з дружиною Аллою Пугачовою, сином Гаррі і дочкою Лізою.