У вівторок, 22 січня, відома українська співачка Світлана Лобода, яка переїхала жити та будувати кар'єру в Російську Федерацію, виклала на своїй сторінці в Instagram знімок зі збитими колінами. При цьому вона розповіла, що саме такі наслідки очікували її після божевільного «триденного марафону».

Фанати знаменитості, які лише періодично цікавляться її життям, не відразу зрозуміли, що саме має на увазі артистка, і припустили, що Лободу хтось побив або ж вона звідкись впала. Однак найбільш віддані фанати зірки швидко зметикували, що вона передбачає триденний концерт в «Крокусі», на якому відзначився практично весь московський бомонд.

Те, що Лобода примудрилася під час виступів поранити собі і руку, і коліна, майже не здивувало її фоловерів, дивніше те, що вона взагалі залишилася в живих. Справа в тому, що під час виступів знаменитість намагається максимально викластися, через що в кінці минулого року вона і опинилася в лікарні. Але, не встигнувши толком вилікуватися, артистка знову віддала перевагу стрибкам на сцені, ніж відновлюватися після операції, що свідчить про те, що Лобода ні в що не ставить власне здоров'я.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що чутки про розлучення Ксенії Собчак і Максима Віторгана підтвердилися - співачка перестала приховувати свій роман з Костянтином Богомоловим. Про відносини 43-річного Костянтина Богомолова та 37-річної Ксенії Собчак почали говорити ще восени 2018 року. А вже 22 січня в оточенні Собчак підтвердили чутки про її роман. Стало відомо, що на прем'єрі вистави Богомолова "АЙ ФАК. Трагедія" всі діючі особи любовного трикутника мило спілкувалися один з одним і вели себе цивілізовано.

Як повідомляв портал "Знай.uа": 37-річна Кейт Міддлтон вразила фанатів стрункою фігурою в оливковій сукню. Герцогиня Кембриджська прикувала погляди фанатів до себе під час візиту в благодійну організацію Family Action. Вона вибрала для візиту елегантну оливкову сукню, яка вигідно підкреслює струнку фігуру багатодітної матері.

Також "Знай.uа" писав, що відома українська співачка Ані Лорак, яка на даний момент живе і працює в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість була на відпочинку в Маямі, звідки надіслала новий знімок. Незважаючи на очікування, зовнішній вигляд співачки швидше розчарував прихильників, що відбилося в численних коментарях.