Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження. Так, артистка вирішила святкувати цілий тиждень, після чого щодня виставляє дивні фото в бікіні на снігу і занурення в крижану купіль.

"Мої любі, як без #шпагатволочковой 🤣 Очима Коханого❤️", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери залишилися здивовані: "Мені було б цікаво подивитися, як ти туди залізла😆", "Шмоньку ж застудить 🤤🤔😳", "Настя все миється і миється. 😢😢", "Цирк поїхав,а Настя залишилася😄", "Краном її туди опустили?".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.