Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали батьками. Артистка довго замовчувала про подробиці вагітності та пологи, однак вирішила нарешті відповісти на найцікавіші запитання протягом 7 днів. Так, Регіна розповіла про восьмий місяць вагітності, складнощі, з якими зіткнулася вже перед пологами і карбонарі між переймами.

"#8месяцБеременности
А ви знали, що окситоцин, гормон любові, – це ідеальне знеболювальне, яке виділяє організм під час пологів? А що між переймами можна їсти карбонару😂? А коли-небудь думали, що народжувати насправді можна легко? На 8-му місяці я познайомилася з Інною, яка стала не тільки моєї акушеркою, але і провідником у найважливішому процесі в моєму житті. Вона готувала мене до пологів, розповіла, як проходить кожен період, яким диханням треба користуватися в цей період, дала установки на правильні вправи, які я робила кожен день протягом місяця перед пологами. Вона не обіцяла, що буде легко і, розповівши всі можливі варіанти результату подій, просила не панікувати. Але, дізнавшись, що мій чоловічок в тазовому передлежанні (лежить сідницями до виходу), сказала, що це не страшно. і все станеться так, як має, але при цьому порадила звернутися до допомоги остеопата, якщо до 36-го тижня дитина не перевернеться . На 36-му тижні бебік все ще не перевернувся.", - поділилася спогадами Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Дуже красива просто ваау😍😍😍😘😘", "Я між переймами їла вареники з картоплею та грибами...зі сметаною😁😁😁😂😂😂", "Регіна, нехай все буде у вас добре і у вашого малюка!", "Красуня".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.