Відома українська модель Валерія Лук'янова, яка отримала популярність через схожість з лялькою Барбі кілька років тому не сходила зі шпальт українських і західних ЗМІ. У дівчини була яскрава зовнішність. До того ж вона витратила десятки тисяч доларів на пластичні операції, щоб стати схожою на ляльку.

Блондинка збільшила груди на два розміри. Вона видалила декілька ребер заради тонкої талії, а також змінила форму носа. Окрім цього дівчина зробила підтяжку брів, пластику щелепи, ліпосакцію на ногах, плечах, а також підтяжку живота. Щоб збільшити очі до лялькових розмірів, Валерія використовувала спеціальні контактні лінзи і унікальну техніку нанесення макіяжу. Валерія працювала моделлю, відвідувала ток-шоу і брала участь в конкурсах краси.

Дівчина активно веде свій аккаунт в Instagram. Однак кілька місяців тому українська барбі зникла з поля зору шанувальників. Проте нещодавно вона опублікувала нові фото, які шокували фанатів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Валерія кардинально змінила зовнішність й перестала бути схожою на Барбі. Тепер вона наводити "лялькові очі" і публікувати нескінченні знімки в бікіні.

"Раніше я любила виставляти фотографії в нижній білизні. Але зараз мені це стало огидно, тому що мені пишуть різні чоловіки, які мені взагалі не потрібні! Тепер я суворіша і набагато скромніша", - розповідає Лук'янова.

Дівчина продовжує займатися спортом і дотримується дієти. Також вона цікавиться езотерикою.

Нагадаємо, що ми писали: амазонка чи Ельфійка: напівгола одеська Барбі розповіла, хто вона.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Валерія Лук'янова забавно обмазалась скрабом власного приготування, прорекламувавши його, звичайно ж, в мереживний сорочці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", що Валерія Лук'янова показала ідеальний прес на одному з тренувань і розповіла, чому потрібно правильно харчуватися.