Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним образом. Знаменитість записала відео, в якому з'явилася зовсім без макіяжу, обробивши обличчя тільки фільтрами. Шанувальники ж не відразу впізнали артистку.

"Скоро...Soon... 💙", - заінтригувала Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Не впізнати! Дочка космосу!", "Просто космічна краса... 💋💋💋💋♥️♥️♥️", "Чарівна інопланетянка😉😍", "А що Веруся з вашими очима????Я вас не впізнала.", "Інопланетна зовнішність😍👽".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.