Українська співачка Тіна Кароль, яка часто ділиться з шанувальниками яскравими фото і власними роздумами, нещодавно заінтригувала подписників цитатою про самотність.

Так, співачка запостила загадкове фото, на якому видно тільки її обличчя з яскравим макіяжем. На фото, яке було зроблено в рамках однієї з останніх фотосесій Кароль, співачка проникливо й сумно дивиться в камеру. Втім, як завжди.

"Моя самотність - моє натхнення", - висловилась під фото Тіна.

У коментарях підписники почали ділиться своїми роздумами про самотність і натхнення.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Ви-наше натхнення, ви наше все. Безмежна любов до вас", "А фраза то до тремтіння", "Ваше самотність ваше натхнення! А наше натхнення це ви!", "Дуже жива і красива", "Ви не одна, ми з вами", "Самотність-дивна штука... Дуже часто, коли ти хочеш побути один навколо збираються юрби народу, але коли ти справді хочеш поговорити, у всіх відразу з'являється "гора справ"...", - пишуть підписники.

Раніше повідомлялося, що в неділю, 20 січня, стартував 9 сезон легендарного українського шоу "Голос країни". Новим членом журі став популярний молдавський виконавець Dan Balan. Співак зізнався, що був зачарований колегою по суддівському кріслу Тіною Кароль.

"Коли я підійшов до Тіни, моя душа здригнулася. Перший погляд, і в голову приходить пісня "Ах, яка жінка!" Я дивуюся кожен раз, скільки гармонії в тобі, наче ти створена, щоб дарувати людям якесь тепло, щирість, мотивацію. Я дуже радий, що ти є в цьому проекті і поруч зі мною" Dan Balan

В інтерв'ю тележурналістам він розповів, що Кароль - "особлива жінка, яку йому пощастило зустріти".

Нагадаємо, син Тіни Кароль дуже зворушливо привітав її вранці.

Раніше Знай.ua повідомляв, Тіна Кароль показала відео з головним чоловіком свого життя.

Також Знай.ua писав, розкішна Тіна Кароль спокушає мережу спекотними фото, неможливо відвести погляд.