У середу, 23 січня, американська кіноакадемія прочинила завісу таємниці над тим, хто буде номінований на найпрестижнішу кінопремію світу – "Оскар". Серед претендентів виявилися режисер і актор Бредлі Купер і актриса Леді Гага, але Гага обійшла свого колегу по фільму. Кінострічка "Зірка Народилася" може отримати "Оскара" відразу за кількома параметрами – краща картина і "Краща пісня". Але Бредлі Купера чомусь відмовилися визнати кращим режисером, і це незважаючи на те, що на премії «Золотий глобус» і Critics Choice Awards Бредлі був представлений в цій категорії.

Леді Гага, яка знімалася разом з ним, відверто розповіла про ситуацію виданню Los Angeles Times. На запитання, чи справедливо це було з боку кіноакадемії, Гага відповіла вкрай дипломатично і не без ніжності до зоряного колезі.

«Ніколи не знаєш, що може статися. Зрештою, він знає, що в моїх очах і в очах всієї знімальної команди він завжди буде найкращим режисером. Я знаю, що Бредлі щасливий за всі ті номінації, в яких представлений фільм. А головне, за те визнання, яке він отримав. Всі ми в передчутті!»

Гага, яка бореться за «Оскар» у номінації «Краща жіноча роль», поділилася своїми переживаннями і розповіла, як багато для неї буде означати ця нагорода:

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«насправді в акторській майстерності немає такої нагороди, яка цінується більше, ніж «Оскар». Вона також надзвичайно особлива і в музичній сфері. Коли я була маленькою дівчинкою, то завжди захоплювалася артистами, які вкладали стільки тяжкої праці і пристрасті у кіновиробництво».

Актриса додала, що церемонії вручення кінонагород завжди були важливі для всієї її сім'ї:

«Я завжди дивилася трансляції кінопремій і плакала разом з акторами. Я ніби була на їхньому місці, хоча і не перебувала там».

Нагадаємо, раніше ми писали, що Світлана Лобода переплюнула Леді Гагу – відірвала голови танцівникам.

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася з райських Мальдів і тут же дала перший концерт в Москві. Так, артистка співала в розкішному золотом сукні, а от її підтанцьовка виступала "без голови". Деякі шанувальники тут же порівняли Світлану з популярною співачкою Леді Гагою.

ми повідомляли, що Леді Гага відмовилася від способу стерви: біле плаття, сльози і ніжність вразили фанатів.