Популярний американський актор Джефф Бріджес виклав на своїй сторінці в Twitter коротке відео, на якому походжає в образі улюбленого багатьма персонажа Чувака — головного героя в культовїй комедії братів Коенів "Великий Лебовські". Фанати одразу ж почали гадати, що б це значило. Багато хто зраділи, вирішивши, що брати Коени підготували сіквел картини.

Тизер Бріджес підписав лаконічно: "Не можу жити минулим, чувак. Залишайтеся з нами". А ще на відео вказана дата - 3 лютого 2019 року. У цей день пройде Супербоул, під час якого традиційно представляють прем'єрні трейлери найбільш очікуваних кінострічок. Однак, не виключено, що Лебовскі став героєм реклами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що інстайдери Дженніфер Еністон спалили почуття актриси до Бреда Пітта.

Ткож колишнього Дженніфер Еністон застукали в компанії англійської красуні Елізабет Херлі. 47-річний Джастін Теру став гостем гонок Формули-Е, які пройшли в суботу, 12 січня, однак прийшов туди не один.

А ще Еністон, Лопес і Кроуфорд розкрили секрети краси і молодості. Як їм вдається в 40 виглядати на 20?