Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість взяла участь в дуже ефектній рекламній кампанії парфумерного бренду. Так, артистка перетворилася на сексуальну руденьку, надівши тільки панчохи. Шанувальники ж помітили, що в такому образі Даша схожа на солістку "НеАнгелів" Славу Камінську.

"Цієї ночі ,все фантазії стають реальністю, а відстань між мною і тобою, можна виміряти тихими таємничим кроками..Раз..два..", - підписала Астаф'єва. Фолловери взялися коментувати: "Гаряча😋", "На Славу Камінську схожа", "Я подумала що Слава😅", "Я спочатку подумала що це @babaslavka))) схожі))", "Даша ти ідеал жіночої краси, грації, сексуальності. 👍👍👍👏👏👏👏".

Популярні новини зараз
Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.