Відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що став героєм інтерв'ю відомої телеведучої Маші Єфросиніної.

На своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія виклав фотографію з Єфросиніною, зроблену під час їх розмови. Найстильніший чоловік України, яким визнали грузинського холостяка в журналі Elle, і тут не підвів, він прийшов на інтерв'ю в стильному, але простенькому вбранні. На ньому чорна водолазка та темні джинси. При цьому Марія виглядає в кадрі яскравою плямою – на ній червона сукня з геометричним орнаментом.

У підписі до свого фото в Instagram Іраклі Макацарія розповів шанувальникам, що інтерв'ю з ним вже опубліковано і його можна подивитися на YouTube. "Пройшов іспит на відвертість з прекрасною @mashaefrosinina. Відповів максимально чесно і щиро на питання, які раніше не розкривав ні в одному інтерв'ю. Відео вже вийшло на YouTube каналі Маші, тому з нетерпінням чекаємо на ваші коментарі. Як думаєте, чи я здав цей іспит?", - написав шоумен.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фанати грузинського холостяка не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію Іраклі. Дівчата в захваті від його щирості та відвертості. "Дуже щире і цікаве інтерв'ю! 55 хвилин пролетіли як 5", "Я подивилася, приємні емоції, мені б хотілося мати таких вихованих і розумних людей в своєму колі друзів", "Суперське інтерв'ю! Дуже відверто і щиро! А Марії треба менше про себе говорити!", "Дуже цікаве і щире інтерв'ю! Удачі подальших проектах", "У вас дуже красива, грамотна мова та світла добра душа. Приємно було послухати трохи вашого життя", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.