Учасниця першого сезону шоу "Битва екстрасенсів" Дарина Миронова відверто розповіла, як купувалися місця переможців і повідала про таємниці закулісся проекту.

Про це передають російські ЗМІ.

"Були також випробування, в яких історії виявлялися настільки заплутаними, що розібратися в них дуже складно. Навіть експерти, які суперачать один одному, в чомусь мали рацію. Бездоганно пройти такі випробування можна тільки в тому випадку, якщо заздалегідь знаєш відповідь. Тому злив інформації в будь-якому випадку мав місце", — говорить екс-учасниця шоу.

За її словами, деякі з магічних сцен є заздалегідь спроектованими і виконати їх було нереально. Також вона розповіла про натяки з боку організаторів шоу, що за призове місце доведеться заплатити.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Нам позначили суму, яку треба заплатити, щоб зайняти призове місце в проекті. Я не можу сказати точну цифру, але на 2006 рік це була вартість квартири", — говорить Миронова.

Як говорить екстрасенс, Наталія Воротнікова перемогла, оскільки все це було заздалегідь сплановано.

"В перервах між зйомками Наталія розповіла нам про своє тяжке життя і непрості сімейні обставини: вона живе за містом, її брат — безпробудний алкоголік, та й сама вона п'є, працює медсестрою за копійки", — стверджує Дарина.

Вона говорить, що перемогти в шоу "Битва екстрасенсів" Воротніковій допоміг продюсер.

Нагадаємо, Зірку "Давай одружимося" Гузєєву викинуть з телевізора: це нестерпно

Після передбачень про своє звільнення, Лариса Гузєєва всерйоз почала переживати про своє здоров'я. Але, схоже, скандальну і хамоватую телеведучу не хочуть більше терпіти навіть заради рейтингів "Давай одружимося".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Як ненависть до екстрасенсів згубила Гаррі Гудіні: чому не варто переходити дорогу красивим жінкам і Шерлоку Холмсу

Гаррі Гудіні зміг вибратися з камери смертників Бутирській в'язниці і, скинувши кайдани, піднятися з дна Темзи. Однак не витримав пари ударів в живіт від спірітуалістів. Чому Гудіні так безславно помер і причому тут Артур Конан Дойль? Передає WAS.

Також Знай.ua" писав про те, що Переможець "Битви екстрасенсів" приручив під'їзного монстра і пестить його на очах у дружини