Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали батьками. Артистка ще не показувала дитини, проте частенько виставляє фото з візочком на прогулянці. На цей раз Регіна виставила спільне фото з мамою, однак шанувальники відразу ж розкритикували ведучу за неохайний зовнішній вигляд.

"Дами на світському рауті 😂
Ми з Маман @irina_todorenko вже так втомилися від курток і шуб, а ви? Хочете в літо? ", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери накинулися на молоду маму: "Нічого особистого,але Регіна моль без мейкапу і гламурних блискіток.", "Ну хоч тушшю б обличчя збризнула. Дофіга інстаматусь, але тут прям моль. Соромно. Навіть по дому перед чоловіком гуляти так ніяково буває. А тут ... Бррр...", "Я звичайно все розумію, пологи, материнство, але чоловік явно вас зустрів у кращому вигляді... Виглядаєте запущено і недоглянуто 🤨", "Ну прям як чучундра", "Вічка треба трошки підмалювати, а то вже зовсім як миша....".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще