Скандальна українська співачка Світлана Лобода, ка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує у гримерці під час примірки. Також у її публікації є ескізи вбрання, які дуже нагадують дитячі малюнки. На фотографії Світлана Лобода з'явилася в яскравому вбранні – на ній незвичайний комбінезон з чорними кльошевими брюками і жовтим верхом з квітчастими вставками. Поверх цього Лобода одягала об'ємну червону шубу, і виступала в цьому образі на сцені.

В підписі до фотографій Лобода написала: "З чого все починалося? Як кажуть мої дівчатка @luviofficial, з яскравих плям. Відмінна робота, малишки! Неймовірно талановито! Спасибі". Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фолловери почали активно обговорювати фотографію Лободи та ескізи, які потім стали її сценічним вбранням.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Такий ідеальний комбез", "Круто, нереальний костюм", "Леді, ви незрівнянна", "Думала, що ви на ходулях", "Спасибі! Ви творите чудеса", "Шалено красивий образ", "Це такі високі підбори чи зріст насправді такий?", "Старієш", "Стиль – кайф як зазвичай. Всі інші сукні та костюми були просто супер", "Вбрання вийшло просто вогонь", "У вас завжди дуже круті концертні образи", "Така зарозуміла дама! Напиши мені, Світлана!", "Дякую вам за вашу роботу!", "Дуже гарно", "Обожнюю", "Леонтьєва", "Круто", "Дуже стильно", "Святі каракульки", - пишуть в коментарях до фото Лободи.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не всім.