Захисники тварин обурені новою фотографією телеведучої Ольги Фреймут.

На своїй сторінці в Instagram Фреймут розмістила фотографію в зимовій верхньому одязі і з келихом в руках.

Саме дублянка викликала бурхливе обговорення в коментарях, адже виріб виглядав так, ніби був виготовлений з натуральної шкіри і хутра.

Раніше повідомлялося, що про те, що у ведучої Ольги Фреймут у свій час могли бути романтичні стосунки з гумористом Сергієм Притулою, хто тільки не пліткував. Сам він спростовував це не раз, мовляв, любить дружину й нічого такого між ними бути не могло.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Але нещодавно колишня "ревізорка" написала чуттєвий спогад про колегу і дуже емоційно розповіла, як зустріла Притулу після довгої перерви в спілкуванні:

"Коли люди довго не бачаться, мабуть, між ними стосунки охолоджуються. Мені так здається. Я дуже люблю Притулу, але в останній раз, коли я його бачила, він стояв такий гарний, видно, що людина вже добре заробляє, від нього пахло парфумами, дорога куртка, у дорогого перукаря пострижений... Я підійшла до нього, поцілувала, а він опустив очі, і між нами був такий холод! Не знаю, може, у нього страх, що я прийшла на канал і у нього з'явилася конкурентка?", - написала вона у своєму Facebook.

До речі, пам'ятаєте знімки поцілунку Притули і Нікітюк? Так от з Фреймут такого фото в мережі поки немає, хіба що обійми - ведучі вміло "тримають дистанцію".

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Свої здібності Фреймут оцінює на високому рівні, напередодні зірка телебачення пояснила, як потрапила в журналістику.

Цікаво, що крім численних проектів на ТБ Ольга встигає не тільки бути люблячою мамою, але і писати книги – для дітей і дорослих.

Нагадаємо, фаворит Зеленського судиться за українську музику.

Як повідомляв "Знай.uа", "Новий канал" вже почав зйомки нового шоу з Сергієм Притулою.

Також "Знай.uа" писав, суперниця Притули пішла у відрив на Мальдівах.