Найскандальніша українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram.

Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим фото, на якому позує незвичному образі. Для рекламної фотосесії бренду Chloe Оля Фреймут приміряла образ фатальної жінки. На ній коричневе шкіряне пальто з хутряним коміром. Телезірка не вказала, натуральні чи штучні матеріали використовувалися для створення цього пальто, тому деякі шанувальники почали звинувачувати Олю. Під верхнім одягом у Фреймут чорна сукня, яку, втім, майже не видно. В одній руці вона тримає келих з напоєм, а другу поставила в бік. Волосся телеведучої розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж з червоною помадою, Оля зробила зухвалий вираз обличчя.

У підписі до фотографії, Ольга Фреймут відмітила тільки сторінку бренду, і не залишила ніякого підпису. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію знаменитості. Деякі нагадали Ользі, що вона завжди була проти виробів із натурального хутра, тепер нібито носить їх сама. Але, як ми вже згадували, немає ніяких фактів, які доводять, що її пальто з натуральних матеріалів.

"Неперевершена!", "Красуня. Дуже вдале фото!", "Неймовірна фотографія!", "Їсти тварин – погано, а носити їх хутро – ок?", "Дуже мила і одночасно впевнена в собі", "Шикарна пані", "Стриманість і велич", "Красиве фото", "Сподіваюся, це не натуральна шкіра!", "Це натуральна шкіра, натуральне хутро", "Дещо вульгарно, на мій погляд. Не звикла бачити Фреймут в такому амплуа", "Я так розумію, все штучне і шкіра, і хутро?", "Вона дуже засуджувала жінок в норкових шубах, а це що? Передумала, і теж одягла?", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу"

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.