Тіна Кароль показала унікальне природне явище і розповіла про те, де зустріла свій день народження. На свої іменини українська знаменитість зважилася здійснити давню дитячу мрію і власними очима подивитися на унікальне природне явище - північне сяйво. Про це співачка повідомила під час прямого ефіру, який відбувся в день її 34-річчя 25 січня, а записи фрагментів монологу артистки опубліковані на її фан-сторінці в Instagram.

Тіна вирішила поділитися секретом, і зізналася, що зустріла свято за полярним колом і побачила неймовірне сяйво на небі власними очима. Крім того, вона навіть встигла зняти його на камеру, після чого поділилася унікальними кадрами зі своїми шанувальниками. Також вона розповіла, що мріяла побачити полярне сяйво власними очима з дитячих років і тільки тепер вирішила зробити собі такий подарунок.

Артистка насилу стримувала свої емоції: "Я вам відкрию таємницю і покажу, що недавно бачила. Так я зустріла свій день народження. Це Північний полюс, полярне сяйво. Це я бачила на небі вчора вночі і зробила фото. Я придумала фразу: "Небо танцюючи, цілує мої очі". Це було саме так. Так, я зараз за полярним колом. Зробила собі такий подарунок побачити мрію дитинства. Прямо до сліз. Воно рухається над головою і це космос, просто космос".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Вона також заінтригувала своїх шанувальників словами про те, що цей рік стане для неї особливим і анонсувала безліч несподіванок і цікавих подій. Більш Кароль нічого не розповіла і залишила всі свої плани в секреті.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що снимок, опублікований Максимом Галкіним, на якому зображена Алла Пугачова, вразив фанатів. Вони відзначили, що співачка виглядає неймовірно молодою, в результаті чого з'явилися припущення про фотошоп або чергову пластичну операцію.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка потішила своїх підписчиків яскравими фото з Дубая, знову розмістила актуальні знімки. Артистка кардинально змінила імідж і стала платиновою блондинкою.

Також "Знай.uа" писав, що Микола Басков нажахав фанатів зовнішнім виглядом після того, як імплантував під шкіру обличчя імплантати.