Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram розкішним кадром. Знаменитість вирішила показати новенькі парфуми у формі сердечок до дня святого Валентина для власного бренду KKW. Так, артистка взяла участь у зйомках, позуючи на тлі величезних цукерок у відвертих боді і бікіні.

"Вгадайте, що ми запускаємо якраз до Дня Святого Валентина ??? !!! Так раді повідомити, що ми повертаємо оригінальні 3 парфуми-сердечка і додаємо ще 3 нових!!", - поділилася емоціями Кардашьян. Фолловери ж розкритикували світську левицю за величезну кількість фотошопу, адже на деяких фото її просто неможливо впізнати. Були і ті, хто помітив, що на другому знімку Кім забула відфотошопити ліве стегно.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.