37-річна Меган Маркл відмовилася від кар'єри заради шлюбу з принцом Гаррі і народження дітей. Передає Clutch.

Американська актриса Меган Маркл стала відомою завдяки серіалу "Форс-мажори", але припинила зйомки після заручин з принцом Гаррі. Творці проекту вже збираються знімати заключний сезон телешоу, і сподівалися "заманити" туди Меган, але вона відмовилася.

За інформацією The Sun, свою відмову вона мотивувала тим, що зараз зайнята підготовкою до іншої своєї нової ролі, маючи в увазі майбутнє материнство.

Меган Маркл
Меган Маркл

Продюсери "Форс-мажорів" пропонували герцогині космічну суму. За один день на знімальному майданчику кінематографісти збиралися перевести у благодійний фонд Маркл від трьох до шести мільйонів доларів.

Можливо, королівська сім'я просто не дозволила герцогині Сассекскій відволіктися на роботу навіть на один день.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше повідомлялося, що чутки про ворожнечу між Меган Маркл і членами королівської сім'ї з'являються все частіше. Таблоїди, посилаючись на інформацію інсайдерів, пишуть, що проти герцогині Сассекскої налаштовані Кейт Міддлтон і принц Вільям.

Меган Маркл у серіалі "Форс-мажори"
Меган Маркл у серіалі "Форс-мажори"

А нещодавно мережу підірвала інформація про існування відеозапису, таємно зробленого одним з помічників Меган Маркл. Канадське онлайн-видання Talko стверджує, що на відео потрапив момент, коли у Меган стався справжній нервовий зрив через дітей Кейт Міддлтон.

Причиною істерики герцогині Сассекской стали титули дітей Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

Меган Маркл
Меган Маркл

За існуючими законами монархії, Джордж, Шарлотта і Луї отримали титули принців і принцес і будуть називатися "Їх Королівська високість". В той час, як діти самої Меган і принца Гаррі, який займає шосте місце в черзі на престол після батька, брата і трьох племінників, будуть лише "лордами" і "леді".

Нагадаємо, чоловік Кейт Міддлтон повторив конфуз принца Гаррі.

Раніше Знай.uа повідомляв, Меган Маркл рознесла в пух і прах найвпливовіша жінка світу моди.

Також Знай.uа писав, вагітна Меган Маркл таємно привела до палацу заборонену гостю.