Нещодавно світ шоу-бізнесу вразила новина про те, що Бред Пітт, який так довго і зі скандалами розлучається з Анджеліною Джолі, закрутив новий роман. І не з ким небудь, а з самою Шарліз Терон.
В ЗМІ з'являються все нові і нові "докази" їхніх стосунків, а також, паралельно з цим, і спростування - мовляв такого бути не може і вони бачилися лише раз в житті.
У той же час самі зірки наразі не дають ніяких коментарів з цього приводу - не спростовують, але і не зізнаються.
А нещодавно колишній охоронець актора Кріс Херцог підтвердив, що у Терон і Пітта - романтичні стосунки. Про це повідомляє портал Radar Online.

Як зазначається, Кріс Херцог розповів порталу , що Бред і Шарліз як мінімум друзі з ''бонусами''. За його словами, зірки тримають свій роман у таємниці, оскільки не впевнені, у що це переллється.
"Вони точно зустрічаються, але тримають це в секреті, поки не зрозуміють, чи будуть їхні стосунки серйозними", - зазначив Херцог виданню.

У той же час, інше іноземне видання наводить зовсім інші доводи, посилаючись на своє джерело. Співрозмовник видання ET стверджує, що Бред Пітт і Шарліз Терон просто хороші друзі і їм подобається проводити час разом. Також зазначається, що вони знайомі кілька років. А щодо стосунків, то нібито Бред Пітт взагалі більше не хоче закохуватися в актрис.

За словами інсайдерів, знаменитостей познайомив колишній коханий Шарліз Шон Пенн. "Солодку парочку" недавно запримітили на закритому кінопоказі стрічки "Якщо Біл-стріт могла б заговорити". Актори тепло обіймалися, а після перегляду фільму вирушили вдвох у бар.