Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. 20 січня знаменитість відзначила свій 43-й день народження, встигнувши видати відверту книгу і викласти масу голих знімків в снігу. Так, артистка здивувала фанатів ще однією новиною: Анастасія записала спільну пісню разом з не менш епатажним Микитою Джигурдою. До речі, вираз мордочки кота на третьому знімку говорить сам за себе.

"Записали ми вчора з Микитою Джигурдою @instadzhigurdaдует😉 В домашній студії мого Міші @borisovskii Микита мені дуже допоміг.🙏🏻 А потім ми довго говорили всі разом.👍🏼🌺 Це був дуже душевний вечір на кухні.😉 ", - зізналася Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "ще один алкоголік😂ну і компашка", "Два чоботи пара,обох в лікарню, в одну палату під номером 6,поет і співачка Насосія.", "Ой,ой,ой!А куди довгі ноХи поділися??🤔Чому заздрити тепер?Буфетниця в гіпюровій коХті!😂", "Приємно дивитися тільки на кота!", "Джигурда краще виглядає...і волосся густіше...😳".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.