Герцогиню Сассекську Меган Маркл запідозрили у зраді принцу Гаррі. Про це передає Clutch.

Американська актриса Меган Маркл з першої своєї появи в британській королівській сім'ї викликала справжню бурю обговорень. Зараз вона одна з найбільш обговорюваних особистостей світу. Особливу увагу вона привернула до себе після того, як завагітніла первістком.

Стосунки принца Гаррі і Меган Маркл здаються просто ідеальними: вони часто з'являються на публіці разом і виглядають дуже закоханими. Однак, у західних ЗМІ вже поповзли чутки про те, що у пари можуть бути деякі проблеми. Так, у виданні New Idea зазначено, що в Кенсингтонському палаці серйозно підняли питання про те, що робити у разі розлучення Меган Маркл і принца Гаррі. Згідно інформації ЗМІ герцогиня Сассекська закрутила інтрижку зі своїм новим асистентом Крістіаном Джонсом. Як повідомляють журналісти, герцогиня ходила з підлеглим на ланч.

Сама Меган Маркл стверджує, що таким чином намагалася налагодити контакт з новим асистентом. Її колишні секретарки звільнялися з невідомої причини.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Повідомляється також, що королева Єлизавета II вже розсудила, що дістанеться Меган в разі розлучення. Герцогиня отримає 37 мільйонів доларів відступних і титул для її дитини, яка повинна бути вихованою в Британії.

Раніше повідомлялося, американська актриса Меган Маркл стала відомою завдяки серіалу "Форс-мажори", але припинила зйомки після заручин з принцом Гаррі. Творці проекту вже збираються знімати заключний сезон телешоу, і сподівалися "заманити" туди Меган, але вона відмовилася.

За інформацією The Sun, свою відмову вона мотивувала тим, що зараз зайнята підготовкою до іншої своєї нової ролі, маючи в увазі майбутнє материнство.

Продюсери "Форс-мажорів" пропонували герцогині космічну суму. За один день на знімальному майданчику кінематографісти збиралися перевести у благодійний фонд Маркл від трьох до шести мільйонів доларів.

Нагадаємо, королева вирішила, як позбутися від ненависної Меган Маркл.

Раніше Знай.uа повідомляв, Меган Маркл накинулася на дітей Кейт Міддлтон.

Також Знай.ua писав, чоловік Кейт Міддлтон повторив конфуз принца Гаррі.