Після виходу на екрани фільму "Зірка народилася", головні ролі в якому виконали Бредлі Купер і Леді Гага, вони опинилися в центрі загальної уваги, а незабаром з'явилися чутки про стосунки між співачкою і актором.

В мюзиклі Бредлі Купер і Леді Гага зіграли закохану пару, тому шанувальники легко повірили в чутки про те, що їхній екранний роман переріс у справжній. Незважаючи на те, що Леді Гага зараз перебуває у стосунках зі своїм Крістіаном Карина, а Бредлі живе у цивільному шлюбі з російською моделлю Іриною Шейк, від якої у нього є півторарічна дочка Лея.

Та й самі зірки підливали олії у вогонь: вони разом з'являлися на червоних доріжках, де трималися за руки, чи закохано дивилися один на одного. Все це наводить на думку, що в житті між селебріті щось більше, ніж просто дружба.

З'явилися навіть чутки про те, що Ірина Шейк незадоволена занадто близькою дружбою Купера зі співачкою і вирішила розлучитися з ним. Нібито вона стала відчувати себе зайвою, оскільки Бредлі і Леді Гага занадто зайняті один одним.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А кілька днів тому знову з'явилися нові чутки про те, що між Леді Гагою і Бредлі щось є.

Під час концерту співачки в Лас-Вегасі Бредлі Купер влаштував справжній сюрприз, несподівано з'явившись на сцені.

Як тільки пролунали перші ноти композиції Shallow зі стрічки " Зірка народилася", до Леді Гаги на сцену вийшов Бредлі Купер і почав співати.

При цьому співачка сіла перед ним на коліна. А наприкінці артисти й зовсім обіймалися, сидячи за роялем.

Нагадаємо, голлівудський актор Бредлі Купер і співачка Леді Гага на Венеціанському кінофестивалі трималися за руки і виглядали, як закохана пара.

Як повідомляв портал Знай.ua, Lady Gaga влаштувала фурор на Critics' Choice Awards-2019

Також Знай.ua писав, Бредлі Купер покликав Леді Гагу хрещеною матір'ю для своєї донечки.