У неділю, 27 січня, в США відбулася 25-а церемонія нагородження від Гільдії кіноакторів США. Лос-Анджелес приймав найпопулярніших і найкращих зірок. На захід прибула американська поп-співачка Леді Гага. Знаменитість була номінована у двох категоріях: особиста - за "найкращу жіночу роль" і колективна - "за картину" за кінороботу "Зірка народилася".

На червону доріжку урочистої церемонії зірка вийшла в образі нареченої, примірявши білосніжну сукню від Dior з глибоким вирізом декольте і високим розрізом на нозі.

Неперевершений образ співачка доповнила темною помадою, туфлями-човниками в тон до вбрання і дорогими ювелірними прикрасами від Tiffany&Co.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі. Instagram-модель опублікувала нове фото, яке спантеличило її шанувальників.

24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу фолловерів фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в звичайному повсякденному одязі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Наомі Кемпбелл забула про сором і вивалила груди прямо на подіумі: фото 18+.

Легендарна модель 90-х Наомі Кемпбелл вразила фанатів відвертим вбранням, у якому вона вийшла на показі італійського модного будинку Valentino сезону весна-літо 2019.

Кемпбелл вийшла на подіум у вбранні від П'єрпаоло Піччолі, закриваючи показ.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка Playboy затьмарила пустелю відвертим декольте: у вечірній сукні і боса.

Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу "Х-фактор" і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже 1,5 млн фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками і жаркими відео.