Останні кілька тижнів Маша Єфросиніна провела на теплих островах, звідки не забувала ділиться з підписниками яскравими фото. Однак, відпочинку прийшов кінець і телеведуча повернулася до роботи.

Зовсім недавно Єфросиніна опублікувала у своєму профілі в Instagram фото зі зйомок нового проекту телеканалу "Україна" під назвою "Дивовижні люди". На знімку телеведуча сидить в елегантному костюмі з білими кюлотами і подовженим піджаком.

"Blue is the new Black", - підписала фото Єфросиніна.

Шанувальники буквально засипали компліментами засмаглу Машу.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Яка Ви красуня", "Боже яка ви красива", "Шикарна!", "Дуже/дуже шикарна і суперськи красива дівчина", "Ви чудові", "Красуня!!! Як завжди бездоганна!", "Яка Ви чудова!", - пишуть підписники.

Раніше повідомлялося, відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна відправилася на відпочинок в сонячні Арабські Емірати. Так, артистка вирішила виставити фото в смарагдовому купальнику, похвалившись розкішною фігурою.

"Люблю цей рай", - лаконічно підписала Єфросиніна. Фолловери залишилися в захваті: "Чудові форми!!! Відразу видно, що це результат клопіткої праці!!! Краса!!!", "Ідеальна тіло БОГИНІ😍💞💜❤️", "Неперевершена жінка! Маріє ви приклад для своєї доньки❤️😘", "Шикарна фігура 🤤😛, Марія Ви неперевершена . У Вас прекрасне тіло, все на місці, там де треба!!! Око радіє, коли дивлюся на Вас!!!!!!🔥🔥🔥⭐️⭐️⭐️⭐️".

Нагадаємо, знаменита телеведуча Маша Єфросиніна поділилася з підписниками секретом своєї ідеальної фігури.

Раніше Знай.иа повідомляв, популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна поделилась деякими секретами, які допоможуть зберегти фігуру після новорічних свят.

Також Знай.uа писав, Маша Єфросиніна показала фотосесію для благодійного календаря "Щирі 2019". Крім Єфросиніної, у проекті взяли участь Тіна Кароль, ONUKA, Джамала, KAZKA, Dakh Daughters, Ніна Матвієнко, Леся Нікітюк, Катерина Кухар і багато інших.