Нещодавно стартував паризький Тиждень моди. Саме там ЗМІ і помітили красуню Селін Діон в компанії молодого красунчика, який виявився танцівником з її ж команди. Пеппе Муньосе (саме так звати привабливого молодика) 34 роки. Парі одразу ж приписали роман, адже їхня поведінка викликала хвилю запитань у прихильників та преси.

У журналі The Sun опублікували інтерв'ю канадської співачки, де вона роз'яснила всі деталі їхніх стосунків.


"Можливо, для нього це було приголомшливо на початку, коли ми почали працювати разом, тому що ми танцювали разом. Ми відразу подружилися і, як друзі, добре провели час. Але коли папараці почали нас фотографувати і люди запитували: "Хто цей хлопець?". Давайте не будемо все змішувати. Ми друзі, ми найкращі друзі. Звичайно, ми обіймаємось, тримаємося за руки і виходимо на вулицю, щоб люди це бачили. Я маю на увазі, він джентльмен. Він подає мені руку і так далі".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Селін Діон також заявила, що хлопець дійсно постійно поруч, адже він допомагає їй у всьому, зокрема і на тренуваннях

https://www.instagram.com/p/BtJOhXJnLXA/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

Неймовірна співачка ж насправді ще досі з любов'ю згадує свого чоловіка, який помер три роки тому, Рене Анжеліла.

Нагадамо, виснажена Селін Діон показала юного коханця вперше після смерті чоловіка .

Як раніше зазначав Знай.ua, позбавлений смаку епатаж від Селін Діон - більше козирів не залишилося

Також Знай.ua писав Вдова Селін Діон зустрічається з молодим красенем