Легендарня співачка Селін Діон відвідала показ колекції одягу модного будинку Alexandre Vauthier в компанії 33-річного коханця.

50-річна артистка нарешті показала світу свого обранця - танцюриста Пепе Муньоса. Судячи з фото, пара мило воркувала весь захід і буквально не відходила один від одного. Для виходу співачка вибрала чорне плаття з розрізом до стегна і човники в тон.

Як відомо, три роки тому Селін Діон втратила чоловіка. Її партнер, менеджер Рене Анджеліл, помер у віці 73 років після тривалої боротьби з раком горла. Рене був першим і єдиним чоловіком Діон за все життя, тому шанувальники побоювалися, що співачка більше ніколи не зможе знайти особисте щастя.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники відзначили, що останнім часом Селін Діон виглядає дуже виснаженою: вона сильно схудла і постарішала. Вони сподіваються, що нові стосунки допоможуть повернути їй колишню красу.

Раніше повідомлялося, що популярна співачка Селін Діон продовжує шокувати шанувальників. Її модні луки не викликають нічого, окрім подиву.

Останнім часом легендарна співачка Селін Діон регулярно дивує шанувальників вибором вбрання – так сталося і днями, коли вона з'явилася на публіці в шкіряному міні-плаття і об'ємних хутряних ботфортах. Фотографія у відвертому образі з'явилося в інста-аккаунті Селін і відразу викликало хвилю обурення у її фоловерів. Про це повідомляє Cosmopolitan.

Вони пишуть, що зірка одягнена вульгарно, і що подібні речі з гардеробу ніяк не можуть прикрасити жінку її віку і статусу.

Нагадаємо, Орландо Блум і Кеті Перрі показали те, про що пліткували їх фанати.

Раніше Знай.ua повідомляв, Бред Пітт закрутив роман прямо на знімальному майданчику.

Також Знай.ua писав, у ЗМІ підтвердилися чутки про розлучення Ксенії Собчак і Максима Віторгана - співачка перестала приховувати новий роман з Костянтином Богомоловим.