Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так у вівторок, 29 січня, Лорак опублікувала дуже неоднозначний пост на своєй сторіці в соцмережі Instagram.

Артистка опублікувала знімок, на якому вона одягнена в повністю чорне вбрання й написала: "Кожен день дарує нам нові фарби. Як ваші справи?".

На фото Ані Лорак з легкою посмішкою, але в її очах читається сум. А при уважному розгляданні знімка можна побачити чорні кола під її очима, немов вона кілька днів не може виспатися. Може артистка захворіла або проплакала всю ніч.

Прихильники співачки також запідозрили щось недобре. Вони написали у коментарях: "Гарна, тільки одяг трохи веселіше, яскравіше, а то похмуро", "Нехай у вашому житті буде менше чорних фарб", "Карліна ти дуже сумна. Помиришься ти з чоловіком?", "Ви для мене приклад бути сильною, але іноді здається, що всі проти мене і нічого не виходить".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Ще під час недавнього відпустки артистки в Майамі вона виглядала зовсім інакше, була квітучою та усміхненою. Кажуть, що коли жінку люблять, вона стає красивішим за все, однак в Майамі зірка найбільше часу проводила зі своїм близьким другом Сергієм Лазарєвим.

Хоча сама Ані Лорак заперечує роман з ним, ось уже багато років шанувальники і преса називають їх коханцями.

Нагадаємо, що стало відомо, із ким залишиться донька співачки Ані Лорак після її розлучення із чоловіком, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.